Onze kwaliteit

Een modern hoevebedrijf gebouwd volgens de nieuwe milieu normen.

Bien Acquis kiest voor duurzame oplossingen: energiegewin door warmtepompen en zonnepanelen. Er wordt gebruik gemaak van een biologische luchtwasser en dito mestverwerking - goed voor mens en dier.

> Lees meer

Stressloos leven voor onze varkens

Dierenwelzijn is voor ons geen loos begrip. Nog voor de zeugen werpen zorgen wij met jutezakken voor een rustig nest en eenmaal de biggetjes geboren, laten de moeders zich stressloos zogen. Na de speentijd verhuizen onze biggen naar ruime hokken. Speeltjes zorgen er voor afleiding en stellen de dieren op hun gemak.

> Lees meer

Voeder gemaakt volgens eigen formule zorgen voor veilig, gezond en smaakvol varkensvlees !

Ons voeder wordt gemaakt met hoofdzakelijk op eigen bodem geteelde grondstoffen, die op de hoeve gemalen worden door de reizende molen..

Door de keuze van de grondstoffen bevat ons vlees meer omega 3 vetzuren. Spelt, rogge, gerst en tarwe zijn de hoofdbestanddelen, maar in ons varkensvoeder vindt u ook heel wat vitaminen, mineralen en ...zelfs bessen!

Bessen zijn natuurlijke antioxidanten die de "drip" van het vlees reduceren en zorgen voor een mooier rood stukje vlees. Het gevolg is erg weinig vochtverlies tijdens het klaarmaken. Bovendien kleurt een lapje Bien Acquis-varkensvlees spontaan mooi bruin en krijgt uw karbonaadje een lekker korstje.

 

> Lees meer

Bien Acquis varkensvlees (vacuüm verpakt/diepvries) en charcuterie te koop bij ons op bestelling , voor meer info mail naar info@bienacquis1339.be